Tuintafels

Bestaat de ideale tuintafel? Wij denken van wel. Of je nu een kleine betegelde of juiste grote tuin met veel groen hebt, een balkon of serre. Wij helpen je graag om tuintafels te vinden die het beste passen bij de buitenruimte die je hebt. Hoe? Door je alle tuintafels voor je op een rijtje te zetten, ze te vergelijken en je tips en inspiratie te geven.

Wat is een tuin zonder tuintafel?

Een tuintafel om aan te lunchen, dineren, lezen, en om er met potplanten en andere decoratie op je tuin mee op te fleuren. De tuintafel is een essentieel onderdeel van je tuin. Ook als je een kleine tuin hebt. Er zijn namelijk talrijke tuintafels op de markt. Robuust of juist fijn. Van teakhout, natuursteen, metaal tot kunststof.

 

tuintafels

Tips en inspiratie over tuintafels

Op Tuinmeubelen.com vind je ook tuintafels tips. Want, wat als je een balkon hebt en geen ruimte om je tuintafel binnen te zetten? Of stel dat je weinig tijd hebt om de tafel te onderhouden. Welke soort tuintafel is dan het beste? Op dit soort vragen geven we de antwoorden. Daarnaast presenteren we ook nieuwe tuintafels, trends en inspiratie voor in je tuin of voor op je terras of balkon.

Dé tuintafel die jaren meegaat

Omdat de tuintafel een belangrijk onderdeel is van elke tuin, investeren steeds meer mensen in een kwalitatieve tuintafel. Maar, wat is een kwalitatieve tuintafel precies? En hoe onderscheid je ze van minder goede of stevige tuintafels? In een van onze artikelen worden tips gegeven waar je op moet letten bij de aanschaf van een tuintafel. Zo is het slim om je eerst goed te oriënteren voor je overgaat tot het doen van een aankoop. Wij adviseren je om langs te gaan bij een grotere showroom. Daar kunnen tuintafelspecialisten je vaak goed adviseren en denken en rekenen ze graag met je mee. Je kunt natuurlijk ook online beginnen met zoeken. Dit is voornamelijk erg handig als je precies weet naar wat voor soort tuintafel je op zoek bent.

 

tuintafels

Nieuwe soorten tuintafels

Wist je dat lage tuintafels in Nederland upcoming zijn? De trend, ook wel bekend onder de naam Low Dining, is een tuintafel die laag bij de grond staat. Hierbij horen speciale, bijpassende stoelen. In deze stoelen kan zowel in een actieve houding, als in een relaxte houding worden gezeten. Ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een kleinere tuin of voor mensen die houden van een unieke tuinbeleving.

 

Tips

Wil je weten hoe je je tuinmeubelen zo goed mogelijk mooi houd? Voor deze tip en meer klik je hier.

Inspiratie

Ontdek nieuwe tuinsets, trends, verhalen en talrijke mogelijkheden voor tuinmeubelen in jouw tuin.