Parasols

Een drankje op je ligbed in de koele schaduw. Dat kan op elk moment van de dag onder een parasol. Met een verstelbare of makkelijk te verzetten parasol geniet je op een beschutte plek in je tuin. Maar welke parasols zijn er eigenlijk allemaal en welke binnen jouw budget? Op Tuinmeubelen.com kun je gemakkelijk parasols vergelijken.

Het gemak van een parasol

Overdag in de zomer kan het behoorlijk warm worden. De zon is lekker, maar te lang in de zon zitten kan schadelijk zijn. Wil je jezelf en anderen beschermen tegen felle zonnestralen? Een parasol is dan een handig element voor in je tuin. Ze zijn zeker handig als je ze gewoon kunt verstellen. Zo hoef je je parasolvoet niet te verzetten.

 

parasol

Parasols voor iedere tuin

Bij tuinmeubelen wordt bij het design rekening gehouden met allerlei verschillende tuinen, terrassen en balkons. Zo ook bij parasols. Ze zijn er dan ook in vele stijlen, kleuren en formaten. Denk aan een vierkante, ronde of zelf driehoekige parasol. Populaire kleuren zijn de neutrale tinten zoals crème, lichtgrijs, wit en beige. Ook de voet van de parasol verschilt per model. Je hebt zwevende parasols die boven de tafel hangen, maar ook rechte met een parasolvoet in het midden.

Qua uiterlijk valt er ook van alles te kiezen. Je hebt parasols met een Oosters tintje, stand parasols, luxe hang parasols en meer. Bij Tuinmeubelen.com vergelijk je ze onderling en zo vind je de parasol die past in jouw tuin. Naast parasols zelf geven we je ook informatie over speciale opbergsystemen voor de parasol of speciale parasol afdekhoezen.

Tips en inspiratie over parasols

Voordat je overgaat tot een aankoop van een parasol is het handig te weten waar je op moet letten. Wat is belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe parasol? Op deze vraag, en op vele andere, geven wij antwoord met onze tips. Ook vind je op Tuinmeubelen.com interessante weetjes en ideeën voor een parasol in de tuin.

parasols

Langer genieten van je parasol

Als je een nieuwe parasol hebt gekocht, wil je natuurlijk dat deze ook lang meegaat. Zeker als je een parasol hebt aangeschaft met een prijskaartje. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je parasol mooi en schoon blijft. Ook hierover hebben wij diverse artikelen geschreven. Van het schoonmaken van je parasol tot het onderhoud van de parasolvoet en meer.

Tips

Wil je weten hoe je je tuinmeubelen zo goed mogelijk mooi houd? Voor deze tip en meer klik je hier.

Inspiratie

Ontdek nieuwe tuinsets, trends, verhalen en talrijke mogelijkheden voor tuinmeubelen in jouw tuin.