Sika Design Tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Sika Design staan bekend om het mooie handgemaakte wicker. Het Deense bedrijf startte in de jaren ’40 met de eerste meubellijn. Sika Design maakt trouwens niet alleen tuinmeubelen, maar ook prachtige design meubels voor binnen. De collectie voor buiten is diverse: van koloniale ontwerpen tot elegante, Franse designs waarmee je je op een terras in Nice waant.

 

Sika Design Tuinmeubelen

 

Kenmerken van Sika Design tuinmeubelen zijn comfort, de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het merk is inmiddels een wereldwijd succes. De wicker meubelen van Sika Design staan in bekende hotelketens, restaurants en op luxe cruiseschepen. Onlangs bracht Sika ook oude iconen terug in de collectie, zoals de egg chair van Jacobsen en de schommelstoel van Nanna Ditzen.

Sika Design tuinmeubel collectie Affaire

Ben je fan van de Zuid-Franse sfeer? Dan passen de tuinmeubelen uit de Affaire collectie van Sika Design zeker bij jou! Deze tuinmeubels zijn ge├»nspireerd op de stijl uit de jaren ’50 en ’60. Je ziet ze ook veel op chique terrasjes en luxe brasserie├źn in Franse historische steden. Maar ze passen ook heel goed bij jou thuis in de tuin.

 

Sika Design Tuinmeubelen

 

Georgia Garden tuinmeubel collectie

De tuinmeubelen van Sika Design uit de Georgia Garden collectie nemen je mee terug naar de 19e eeuw. Denk aan romantiek, gezelligheid en de koloniale sfeer. De tuinmeubelen uit de Georgia Garden collectie zijn verkrijgbaar in de kleuren antiek wit en vintage bruin. En het fijn is: je kunt ze gewoon het hele jaar buiten laten staan, want ze zijn gemaakt van onderhoudsvrij rotan.

 

Sika Design Tuinmeubelen

 

Icons tuinmeubelen van Sika Design

Hou jij wel van een eyecatcher voor in de tuin of op het balkon? Dan is de Evelyn schommel van Sika Design wat voor jou! Ook erg bijzonder is de nieuwste designcollectie onder de naam Icons. In deze collectie vind je mooie designstoelen en andere producten van bekende Deense ontwerpers. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld de iconische schommelstoel van Nanna Ditzel.

 

Sika Design Tuinmeubelen