Hartman tuinmeubelen

Hartman tuinmeubelen staan bekend om hun betrouwbaarheid, comfort, design en kwaliteit. Dit internationale opererende bedrijf heeft in de afgelopen jaren een grote naam opgebouwd. Hartman onderscheidt zich daarbij door een uitgebreid aanbod tuinmeubelen van materialen als aluminium, wicker, kunststof, teak en rvs.

 

Het doel van Hartman tuinmeubelen is helder. Ze willen mensen laten genieten van alle mooie momenten in het leven. De slogan is dan ook: Hartman, daar geniet je langer van. Het Hartman hoofdkantoor is gevestigd in Enschede. Maar er zijn ook verkoopkantoren in Belgiƫ, Duitsland, Tsjechiƫ en Groot-Brittanniƫ. Hartman maakt daarnaast gebruik van een wereldwijd distributienetwerk.

Tuinmeubelen met een eigen karakter

Alle Hartman tuinmeubelen worden zorgvuldig getest volgens de NEN581 regelgeving. Dat gebeurd in hun eigen testcentrum. Elk Hartman meubel heeft een eigen karakter en persoonlijke handtekening. Ze maken gebruik van eigen ontwerpers, maar ook van gerenommeerde externe ontwerpbureaus.

Hartman Tuinmeubelen

Hartman tuinmeubelen zitten goed

Hartman vindt het belangrijk dat de tuinmeubels goed zitten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen hiervoor. Daarbij zijn de materialen zo ontwikkelt dat ze goed te onderhouden zijn. Omdat niets zo veranderlijk is als het weer gebruiken ze weerbestendige, kleurechte en slijtvaste materialen.