Applebee tuinmeubelen

AppleBee is een Nederlands tuinmeubelmerk. Het familiebedrijf werd in 1993 opgericht waarbij het zich voornamelijk richtte op de ontwikkeling van meubels voor de horeca. Vanaf 1998 begon Apple Bee zich ook op de tuinmeubelen te focussen. Het resultaat is een uitgebreide tuinmeubelcollectie vol design, comfort en innovatief materiaalgebruik.

 

AppleBee tuinmeubelen

 

Voor ieder wat wils

Binnen de collectie van Apple Bee zit voor ieder wat wils. Van tuinsets, loungesets en ligstoelen. Alles om jouw terras naar eigen smaak mee in te richten. De tuinmeubelen van Apple Bee zijn bovendien weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De materialen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het buitengebruik.

AppleBee tuinkussens

Een extra voordeel bieden de speciale BeeWett tuinkussens. Deze kussens kun je namelijk gewoon buiten laten liggen. Anders dan bij gewone kussenvullingen, neemt de BeeWett kussen geen vocht op. Het open weefsel aan de onderkant van het kussen zorgt voor een perfecte drainage. De kussens droge sneller en zijn bestand tegen rot, schimmels en het zonlicht.

Oog voor het milieu

Apple Bee tuinmeubelen worden gemaakt van vlechtwerk, leer, aluminium en hout. Daarbij zoekt het bedrijf altijd de balans tussen gebruikskwaliteit en milieuvriendelijkheid. Het hout van de AppleBee tuinmeubelen is FSC en SVLK gecertificeerd.