4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

Design, kwaliteit en oog voor detail: de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben het allemaal. Op de meubels van 4 Seasons Outdoor geniet je eindeloos met het gezin, vrienden en familie in de zon. De collectie bestaat uit tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvaststaal, textilene en teak. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment passend bij iedere stijl en voor elke tuin.

 

4 seasons outdoor tuinmeubelen

 

Gevoel voor stijl en details

De ontwerpers van 4 Seasons Outdoor hebben gevoel voor stijl en detail. De tuinmeubelen hebben een mooie afwerking en zijn ook zo ontworpen dat ze goed zitten en een lange levensduur hebben. Klanten krijgen 3 jaar garantie op het tuinmeubilair. Dat wil wel wat zeggen over de hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houten tuinset, gevlochten loungeset of exclusieve tuinstoel; 4 Seasons Outdoor heeft het.

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen in Indonesiƫ

Het bedrijf 4 Seasons Outdoor is gestart in de jaren ’90 vanuit IndonesiĆ«. Daar begonnen ze met de import van teakhouten tuinmeubels en rotan meubilair. Later is een samenwerking gestart met twee grote fabrieken op Java. In 2002 vond een gedeeltelijke overname plaats. 4 Seasons Outdoor kreeg de regie over de productie en verkoopstrategie.

Momenteel werken er zo’n 7000 mensen in de fabrieken in IndonesiĆ«. Bijna honderd kwaliteitscontroleurs volgen elke stap van de productie om zo een goed eindproduct te garanderen. Na de laatste check worden de tuinmeubelen ingepakt en per container getransporteerd naar afnemers in heel Europa.

Prijzen voor 4 Seasons Outdoor

In 2006 en 2007 werden de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor bekroond met de internationale tuinmeubelprijs. In 2008 werd het assortiment bekroond als beste totaalconcept bij de Nederlandse tuincentra en in 2009, 2010 en 2011 werd het merk benoemd tot ‘Best Managed Company’.